Hälsoprofilen i Kungälv

halsopr-logga

Ibland kan en liten rörelse leda till….
….en stor förändring.

Hälsoanalys

Känner Du att kroppen är i obalans, men vet inte vad det är? Via en Hälsoanalys får Du veta om det finns mikroorganismer, d.v.s svamp, parasiter, bakterier och virus, som ligger och stör. Du får också veta om det finns någon eller några näringsbrister (vitaminer mineraler. fettsyror. aminosyror och enzymer).

När Du får bort mikroorganismer, som stör alt. eliminerat brister av näringsämnen blir det ofta en ”dominoeffekt”, d.v.s det händer mycket på olika håll i Din kropp.

Frekvensterapi

är ett effektivt sätt att reducera stress i kroppens celler. QXSCIO-instrumentet, som används, är konstruerat av prof. Bill Nelson, amerikan, numera bosatt i Budapest.Där använder man sedan 1 år tillbaka instrumentet i sjukvården.Det bygger på den naturvetenskapliga kunskapen om att cellerna i vår kropp vibrerar – att vi är elektriska varelser. När Din kropp utsätts för stress i någon form, så reagerar cellerna med att vibrera i fel frekvenser. För det mesta klarar kroppen själv av att läka, men ibland blir det nödvändigt att stötta kroppen i läkningsprocessen. Nelsons hemsida: www.qxsubspace.com

QXSCIO:n ger oss många möjligheter att hjälpa kroppen att läka:

  • Vitamin- & mineralterapi, kost,mikroorganismer och allergier
  • Ögon, öron, mage, tarmar, och slemhinnor
  • NLP-neurolingvistiskt program – känslomässiga traumer, rädslor, blockeringar etc.
  • Skelett, leder och muskler
  • Hjärngympa, inlärning, koncentration, sömn och obalanser i nervsystemet.

Vedic Art

Är ett kravlöst, utvecklande och läkande måleri, som handlar om konsten och livet. Vedic Art grundades av Curt Källman i slutet av 1980-talet.

Här läker och leker Du med färger!

För info och tidsbeställning:

0702-404477

halsoprofilen@hotmail.com

www.vedicartivast.se/halsoprofilen-kungalv/

Eva-Helén Lundqvist

Beteendevetare/Hälsopedagog

friskvard

hav